Esra11_10 😂ben et yemem ağzıma bile vurmam sakatat falan asla ama canım kokoreç çekti söğüşle birlikte lavaşa sarıp yemek istedim şuan tadı nasıl acaba
Papatyaleylaaa Esra11_10 sakatat ciğer pişmemiş et gebelikte yasaklı canınız çok istediyse ucundan yiyin tabi ama dr um her gittiğimde söylüyor bunları yeme diye
Baharer321 Esra11_10 kelle paça aşeriyom bende kırmızı et aşeriyom ama özellikle kırmızı etten nefret eden ben inanılmaz kelle paça aşeriyom
Bal1bal Esra11_10 keşfetimde böyle ahtapot gördüm böyle soslayıp mangal yapıyorlardı ayy hiç daha önce yemedim bilmem tadı nasıl ama canım çekti
Glsrndgn8 Esra11_10 😂bende vejetaryenm ve şırdan çekmişti cnm aslaaa yemem bulunduğu ortama girmem ama değişik
Cihangir09 Esra11_10 yiyecek değil de hamileliğimin başlarında limonlu cif çekiyordu canım sürekli gelip gidip tezgahı temizliyodum ahahahh
Yazmelegi_ Esra11_10 güzel tadı ben abartmadan herseyden yemiştim gebeyken şırdan mumbar felan asermistim yemiştim
Aysegulss Yazmelegi_ bende yedim hatta geçenlerde kayınvalidem yaptı mumbar dolması benim için iyice temizleyip çok pişirmiş 😅 saolsun bende abartmadan 1tane filan yedim abartmadıktan sonda sorun olmicanı düşünüyorum bende afiyet olsun bizede bebişlerede🥰
Gamzecebecii Esra11_10 Buara gereksiz şekilde burnuma rakı kokusu geliyor 😂alakasız ama durduk yere dışarda falan eşime diyorum saçmalama falan diyor kendine gel diyor 😂😂