Babybimmm Normal doğumdan sonra neler yaptınız sevgili anneler ? Mesela dikişlet için krem kullandınız mı ne kullandınız veya ne kadar sürede iyileşti dikişleriniz ? Karnım koyu renk şuan sizde de oldu mu ne zaman eski haline döndü ? Ve de ilişki korunma süreci nasıl oldu ne zaman başladınız ilişkiye bir tuhaflık oldu mu ?
Betul-97 Babybimmm 1.5 litrelik suya rengi değişene kadar batikon koydum tahareti hep onunla aldım 15.günde dökülmeye başladı 1 aylıkken hepsi düşmüştü. 40′ım çıkana kadar ilişki yasaktı doktor 40′ımda çağırdı kontrole gittim onaylayınca ilişki oldu
1Ali Babybimmm dikişler için bol bol batikon kullandım ben aslında 4-5gün sonra düşmeye başladı ama bütün dikişlerin tamamen düşmesi 25günü falan buldu, çok şükür iltihaplanma vs bir şey olmadı çok temiz tuttum iyileşmesi iyi ilerledi, karnınızdaki koyu renkten kastınız göbekte oluşan çizgi mi. Eğer o ise bende de oldu doğum yapalı da neredeyse 60gün olacak yavaş yavaş açılıyor rengi
betul1- Babybimmm ben kantaron yağı kullandım tahareti ılık suyla alıp iyice kuruluyordum sonra kantaron yağı sürüyordum 23 günde dikişler düştü 40 çıktıktan sonra doktor kontrolünden sonra ilk ilişki oldu herhangi bir açıma vs olmadı
Elfelf475 Babybimmm benim doktorum krem falan vermedi sadece batikon kullanılıyor. Tuvaletten çıkınca yıkadım fön makinesi ile kuruttum batikonu sürdüm bir daha kuruttum. Saat başı ya da iki saatte bir yapmaya dikkat ettim kuru tuttum temiz tuttum açıkçası hep. Sonra da oturma yastığımız vardı hep onu kullandım. Ben basurdan biraz 1 aylıkken çektim ama o da kısa sürdü. Basur olmamak en iyisi bu işte bence çünkü dikişten daha çok açıyor. Hatta dikiş acımıyor bile ama o basur berbattı. Tam anlamıyla ilişkide 4. Ayda rahatladım çünkü çok dardı alışmam uzun sürdü 😁
seyma0661 Betul-97 taharet alırken acınız ağrınız oluyor muydu yada eliniz o bölgeye değince böyle içiniz gidiyomuydu
Babybimmm Betul-97 benim doktor gel demedi ama galiba kontrol için gitmem gerekiyor değil mi ? 40 bitince
Babybimmm 1Ali benim dikişlerim dökülmeye başladı 20 gün oldu benim de : ama tamamiyle düşmedi . Doktorum iki hafta batikonla tampon yap dedi dikişe sonrasında ise bir hafta fito krem kullan dedi . Ve de karnımın rengi koyu sizde de öyle oldu mu sanki başkasının karnı . Bronzlaşmış gibi . Çizgiyi de kastedin ama daha çok genel rengi
Eliffyamann Babybimmm benimde öyleydi, sönmüş bir balon ve o çizginin dışında koyu renkti ten rengimden, sonra açıldı tamamen, ölü deri gibi pul pul dökülürdü kıyafet değişirken, sonra kendi rengim beyaza döndüm
1Ali Babybimmm hamilelikte bölge bölge kararmalar olabiliyor bir süre sonra açılmaya başlıyor rengi merak etmeyin
betul1- Babybimmm evet doktorum önermişti hiç iz falan yok yağ ya orayı kurutup acıtmıyor ben çok rahat ettim şimdi de hamileyim Allah nasip ederse öyle yapacağım
ikiprensesbebiissss Babybimmm 40 ınızdan sonra direk korunmanızı öneririm her an hamilelik olabilir ilk önce onu düşünün … dikişlerim için düzenli batikon kullandım krem kullanmadım popomun üstüne 1 ay kadar oturamadım sonra geçti
Babybimmm ikiprensesbebiissss ikiprensesbebiissss nasıl korunmayı önerdi size doktorunuz ? Ya da siz neyi önerirsiniz
ikiprensesbebiissss Babybimmm deri altı implant ya da spiral düşünüyorum doğumdan sonra bu ikinci doğumum olacak