Lazhatun53 Kızlar 18 kasımda düşük yaptım. Kürtaj olmak zorunda kaldım.(9+3 haftalıktı) Kanamam bitti ama kahverengi akıntım devam ediyor. Normal mi bu durum yaşayan var mı? Bir de psikolojikmen çok kötü durumdayım nasıl toparlanıcam 😔😔
Mini_baby Lazhatun53 40 gün kadar sürdü doktor lohusalık gibi düşün bu durumu dedi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım kendini üzme rabbim bir daha nasip eder ❤️
Sweet333 Lazhatun53 rahim kendini toparladığı için normal diye biliyorum herhangi bi şikayetiniz yoksa ve üşütmemeye çalışın onun da etkisi çok oluyor zor bi süreç insanın alışması zor oluyor maalesef akıldan çıkmıyor ama zamanla alışıyor insan bende alışamam sanmıştım senesi doldu şimdi tekrar hamileyim bence de psikolojik olarak kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün hamlileliği bize de doktorum kafanızı toplayın ara vermeyin demişti ama benim kendimi toplamam 1 senemi aldı rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah bekleyen herkese 🙏
Cettochahubas Çok geçmiş olsun bende 12 kasımda 9+6 da kürtaj oldum benim 10 gün sürmüştü kanamam ama burada daha uzun sürenleri okudum doktorunuzla görüşmediniz mi kürtaj sonrasında
Lazhatun53 Cettochahubas çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Görüştüm ama bu konu hakkında bilgi vermemişti. Uzun sürünce şaşırdım bende
Lazhatun53 Mini_baby yaaa cidden mii 😳 yaşadıklarım biraz zordu. Hastane kaldım, kanama, sancılar… yani üzülmüyorum aslında veren Allah alan da Allah. Ama işte yaşadıklarım biraz ağır geldi bana sanırım etkisinden çıkamıyorum 😔
Mini_baby Lazhatun53 bende çok üzülmüştüm ve hala üzülürüm aklıma geldikçe büyük küçük hiç farketmiyor annelik duygusu düşüyor bir kere içine❤️🩹 Şimdi kızım 2 buçuk yaşında düşüğün peşi çabuk bebek olur derler Allah bir daha nasip etsin inşallah 💕
Lazhatun53 Mini_baby kesinlikle evet 🥹🥹 yok ben hemen istemiyorum. Psikolojik olarak hazır değilim kesinlikle. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Lazhatun53 Sweet333 galiba ben bir daha istemiyorum. Evet çok zor bir süreç. En çok anne etkileniyor zaten.. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda evlat versin 😊🤲🏻
ikizlerin_annesi__ Benim 5 haftalık kanamam var be beta değerim 184 den 104 de düştü diye düşük yaptığımı söylediler . Ama kürtajdık durum yok dediler kaç haftalık olunca kürtaj oluyor
Lazhatun53 ikizlerin_annesi__ haftalık olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Ben düşük yaptım ancak parça kaldığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Eğer onu da düşürebilseydim kürtaja gerek kalmicaktı.