islekn1_ Hanımlar bebeğim 2 haftadan geri geliyor, 27 haftalık olması gerekirken 25 hafta ile uyumlu dedi karın bölgesi zayıfmış. Var mı bu durumu yaşayan anneler, neler yaptınız lütfen soyleyin
Tbsra95 islekn1_ öncelikle sakin olun 2 hafta gerilik geri sayılmıyor zaten haftasını yakalıyorlar genelde dikkatli ve sağlıklı beslenin vitamin değerlerinizi kontrol ettirin ve korkmayın
tugba0090 islekn1_ korkmayın benimde bebeğim iki hafta iken 3 haftaya çıktı gerilik sadece zayif minyon doğdu bende çok korkmuş burda derdimi açmıştım 2200 doğdu ama sağlıklıydi kuveze bile girmedi şuan 8 aylik kocaman bir kız oldu sağlıkla gelsin içinizi ferah tutun🌸
NurZenkin islekn1_ gelişim geriliği sayılması icjn 3 hafta olması gerekiyor korkmayın bol su içip sut ve süt ürünleri tüketin faydası oluyor
tugba0090 islekn1_ evet sadece karın bölgesi geriden geliyordu onun için perinatolojiye bile göndermişlerdi bir sorun görünmedi küçük doğdu
Yaban Benimde 26 hafta 875 gr kilosu iyi ama karın bölgesi 1 hafta geri. Ve tansiyonum 13/7 çıkmıştı. Haftaya yine kontrolüm var ben de stres yaptım tuzu azaltmaya çalıştım doktorum amniyon sıvın iyi dedi ama yine de korkuyorum. Evde ölçtüğümde tansiyonum iyi ama hastanede farklı çıkıyor