Melosum34 1500 kilo dedi doktor sağlığı yerinde çok şükür ama doğumu durdurmaya çalışıyoruz sürekli gelmek istiyor 🥺iyi mi sizce kilosu bir aksilik olsa Allah göstermesin sorun olur mu bu kiloyla
Hanniballl Melosum34 Biraz daha buyumesi kilo lazim diye biliyorum annesi küveze girmemesi icin 2,5kgyi aşsa guzel olur insallah zamanlıca sağlıkla gelir 🌸🤲🏻
yeni_anne2 Melosum34 30 haftaya göre kilosu normal canım ama tabi doğum için erken kilo olarak daha büyümesi lazım Rabbım yardımcınız olsun
Asi_07 Melosum34 30 haftalıkken 1500 kiloydu benim bebeğimde doktorum gelişimi kilosu haftasıyla uyumlu gayet güzel demişti inşallah bebeğiniz zamanında doğar sağlıkla
Guzelanne56 Melosum34 29 haftanın sonunda 1280 kıloydu senın bebısın kılosu gayet iyi ınsallah bı munzurluk yapıpda gelmez❤️
Melosum34 Hanniballl inşallah zamanında gelsin de kilo ne çok ne az olsun ben demiyorum çok kilosu olsun bilmem ne diye ama sabırsızlanıyor sanki dışarıda ne varsa gelmek istiyor 😀
Melosum34 yeni_anne2 evet doğmasın da sağlığı yerinde olsun ayını doldursun kaç kilo doğarsa doğsun gerçekten bıktım hastaneye gitmekten artık her gidişimde de yatırıyorlar
Hanniballl Melosum34 haftasiyla uyumlu ama icerde durmasi lazim en azindan 2,5 kgye kadar dogmamali 4-5 hafta daha beklemeli ortalama 🌸 bakalim bizimki nezaman gelecek keyfi yerinde gibi 😅
Baby_ygt Melosum34 bana 29 haftalık 1kilo 440 gram dedi ama küçük dedi küçük bir bebek olcak demişti 😞
Seherkarakoc Baby_ygt gayet normal kilosu ben 30+1 haftaligim1455 gram kilosu haftasıyla uyumlu dedi doktor