sd18 merhaba kızlar daha çok tulum mu yoksa alt üst takım mı tercih ettiniz ve kaçar adet aldınız bebeğim Allahın izniyle martta doğacak fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var 🙏🏻🌸
Eliffyamann sd18 ilk iki ay tulum çok kullandim oğlumda, 2aydan sonra alt üst çok kullandim, şimdi kızım olacak martta doğacak hayırlısıyla 🥰 yine ilk iki ay tulum alacağım çoğunlukla, sonrası yaz olduğu için alt üst elbise düşünüyorum
Sila_aylin66 Benim ikinci bebeğim bende Mart ayında doğum yapıcam abisinden kalan kıyafeti çok ama ben kız olacağı için yine de 8 adet tulum ve takım aldım karışık abisinden kalanda rahat 10 15 tane de öyle var oğlumda çok kullandım hepsini de giydirdim yaz ayında doğmasına rağmen bu kadar yeter diye düşünüyorum
Sila_aylin66 sd18 takım daha rahat oluyor öyle söyleyim ilk zamanlar çok altlarına yaptıklarını için değiştirmesi kolay benim orada verdiğim sayı altı üst takımlarda dahil
Eliffyamann sd18 yenidoğanken cok fazla rahatsız etmek istemiyorsun üst baş değiştirirken o yuzden tulum kolay oluyor, birde mutlaka mutlaka patiksiz al yoksa 15 günde bir yeni tulum almak zorunda kalırsın 🥲🥲🥲