taskirannursel61 Bende evindae hocaya gidiyorum çok memnun kaldım iyi güler yüzlü konuşkan biri içini rahat ediyor fişi en son 1 ay önce 700 tl’ydi Bu arada bağlarda veyis keskin doktoru çok duydum giden varmı memnun kalan varmı
Berivanlina21 Berivanahmet saol cnm darısı başınıza inşallah 🥰🥰 yok kız ne iyi geçmesi gece doğurdum keşke devlete gitseydim 😁ebe 2 taneydi ztn nöbetçi doktor bile yoktu küçük olan ebe iyiydi ama diğeri çok tersti doğumu kesinlikle orda tercih etmemelisin 🥲 yok gece 4 te doğurdum evindar hoca değilde keşke nöbetçi doktor fln olsaydı da girseydi ztn cagirmadim bile ben doktoru
Berivanahmet @BerivanLina amin inşallah canım 🥰hadi ya bende orda doğum yapmayı düşünüyordum çok üzüldüm adınıza böyle yaşandığı için benimde ilk gebeliğim temiz ebeleri doktoru iyi bir hastane istiyorum
Berivanlina21 Berivanahmet hiç tercih etme bence tabi doktorun girecekse bilemem. Şans işi wllh 3 doğumumda da ters insafsız ebelere denk geldim ucude dunyaparkta oldu tabi 😁
Sunaaaaaaaa Kayzennn ben veyis keskine gidiyorum canım çok memnunum 2.gebeliğim ilk doğumu da onun yanında yaptım