Banem1907 Altntp evet onları pek söylemiyorlar ama napalım gidiyoruz işte bebeklerimiz sağlıklı olsun
Banem1907 Birbebekannesi01 neden perinatolojiye gidiyorsunuz bende dün oraya baktırdım yani doktorum öyle dedi plasentam aşağıdaymış
Birbebekannesi01 Banem1907 ilk gebeligimde ileri boyutta preeklampsi geçirdim o yüzden perinatoloji takip ediyor şuan
Banem1907 Gamze3406 bana da dün plasentan aşağıda dediler rahim ağzını kapatmıyormuş ama yakınmış çok yukarı çıkma ihtimali var takip edicez dediler çok tedirginim açıkçası sizin yazdıklarınızı da okuyunca korktum
Banem1907 Merveozl maalesef eş almıyorlar benim 10 dk falan sürdü bilgi vermedi sonucu doktora gönderdik dedi doktorum baktı sonuçlara. Detaylı ultrasondan pek memnun kalmadım açıkçası
Melikeakkc Gkc123 riskli gebelikte ki elif hocaya gidiyorum bende asistan sanırım emin olamadı çağırdı öyle geldi, dünki kontrolde de emin olamadı çağırdılar onu öyle gelip baktı bence de orda durmuyor asistanlar da değişiyor
Mavileraa @"Silanur Ayın 19 da doğum yaptım taburcu oldum çıktım tekrar dan hastane yatısmı yaptılar 8 gündur bılkenttr yatıyorum