Htccndn Kızlar utanarak soruyorum ama hangi korunma yöntemlerini öneriyorsunuz yani kesin koruyor dediğiniz
myangelson Htccndn sezaryenden sonra 2 senelik korunma süresinde prezervatif+geri çekilme ile korunmustuk. Korunmayı bıraktığımız 2-3 ayda hamile kaldım
Sazenin Prezervatif ama ilişkinin başından itibaren kullanmanız gerekir, sonda takılırsa hamile kalma şansınız vardır. Artık çocuk düşünmediğinizde de vasektomi yaptırmanız öneririm. Diğer tüm doğum kontrol yöntemlerinin az çok yan etkileri var fakat vasektominin yan etkisi yok 15-20 dk lık bir işlem ve performans kaybı yaşanmıyor
Htccndn myangelson 1 tane çocuğum var daha 54 günlük artık bende düşünmüyorum çocuk bir tane yeter diye düşünüyorum geçenlerde kırkım çıktıktan sonra 1 defa ilişki yaşadık geri çekilme ile korunduk ama korkuyorum birşey olacak diye daha öncede hep geri çekilme ile korunduk birşey olmadı ama insam tedirgin oluyor prezervatif hariç varmı peki bir öneriniz
Sazenin Htccndn kadınların tüp başlatması gibi erkeklerin spermlerinin yumurtaya tutunma etkisinin kaldırılması. İşlem sonrası herhangi bir iktidarsızlık veya boşalmada azalma olmuyor. Sadece spermler artık yumurtaya yapışma gücünü kaybettiğinden hamile kalmıyorsunuz. Ağrısız çok kolay bir işlem ama çocuk düşünmediğinizde yaptırmalısınız geri dönüş ihtimali olsa da çok tavsiye edilmiyor. %100 korunma
myangelson Htccndn tek geri çekilme ile bırakmayın sakın denk gelmissinizdir çok kişi var burada oyle hamile kalan. Yani emzirirken kullanılan doğum kontrol hapları varmış sanırım onları kullanabilirsiniz veya spiral başka bildiğim yok. İğne yapılıyormuş ama doktorum o çok şişiriyor kilo aldırıyor demişti. Spiralde de düzensiz kanama görenler oluyormuş bilemiyorum 🥲 bizimki prezervatif ve geri cekilmeydi başka denemedik 🥲
Htccndn myangelson O zaman şuan en mantıklısı spiral gözüküyor yada yukarıdaki hanım efendinin dediği 😂
Sazenin Htccndn üroloğa da danışabilirsiniz size daha sağlıklı bilgiler verir, ama kadınların uyguladığı tüp bağlatma, spiral, iğne, doğum kontrol hapları gibi yöntemlerin hepsinde bir etki oluyor en garantisi vasektomi