Sabina777 Selam kızlar. 32+4 hamileyim. Oğlum 1800 qram. Bana az gibi geldi. Hangi yiyecekler bebeğe kilo aldırır. En çok ne tüketiyorsunuz?
[silindi] Sabina777 protein ağırlıklı beslenebilirsiniz. Ve muz kaşar peyniri ceviz badem bunlar da kilo aldırıyormuş
Balyanaklikoalam Sabina777 doktor normal dediyse sıkıntı yoktur ama ekmek tüketmeyin protein ağırlıklı beslenin bol yeşillik yiyin kaşar süt ürünleri yumurta kuruyemis muz tahin çok kilo aldırıyor
Sabina777 pinarrcc teşekkürler sizde kaç hafta? Doktor kilosu normal dedi ama sanki az gibi geldi bana
Sabina777 Balyanaklikoalam doktor normal dedi ama kaynanam küçük kalmış diyo. Ben de üzülüyorum tabi.
Balyanaklikoalam Sabina777 önemli olan kaynananizin dediği değil boşuna stres yapmayın stres de etkiliyor
xJade Sabina777 32 de benim bebeğimde 1950 kiloydu. Şu an 37. Haftada 2900 kilo doktor gayet sağlıklı demişti iki kontrolde de. Siz yinede güzel beslenin ama bazı bebişler minyon olabiliyor. Sağlıklı olsun yeter. ♥️
BusrAsil2019 Sabina777 29 haftalığım ben 1500 kg bebeğim. Sizinde kilosu haftasına göre gayet normal neden az geldi anlamadım.
Pinar06- Sabina777 son ay bir birbucuk kilo alır 36 hafta da 2800 doğdu oğlum hemen toparlamıştı normal dogumda çok kilolu bebek iyi olmaz sağlıklı olsun kilo halledilir