Fatos1641 Merhabalar, Kocaeli’de detaylı ultrason yaptıracağım. Doktorum 2 doktor önerdi fakat internetten araştırmalarıma göre o doktorları kimileri çok övgü ile bahsederken kimileri de asla önermiyor. Şehir hastanesinden de randevu almak imkansız. Yakın zamanda detaylı ultrason yaptırıp önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Ve ücretlerinden bahsedebilir misiniz?
Nihalblt Fatos1641 konak hastanesi kazım bey 4500₺ yaptırdım 1 ay önce, baya memnun kaldım çok uzun inceledi her detayı gösterdi baktı açıkladı güler yüzlüydü
Bahar0993 Merhabalar ben Atakent Cihan Hastanesine gidiyorum Seval Taşdemir doktorum çok memnunum ama daha detaylı ultrasona girmedim muayene ücreti 2700 TL idi en son ben doğum paketi aldım
villy23 Bugün Eray Çalışkan’a gittik, 10 dakika civarı sürdü ultrason, 10 dakika da sorularımızı yanıtladı. Eğer bebekte bir sorun yoksa her şeye tek tek bakıp değerlendiriyor. Doktorumuz önerisiyle gittik ve memnun kaldık
Bluexxx41 Aslında şehir hastanesinde randevu bulabilirsiniz. Sabah 10 ile akşam 4 de bi gece bakın 15 16 gunsonraya direk çıkıyor bende orada takipliyim ve doktorlar gayet iyi
Bahar0993 cansureis 9 haftalıkken aldım paketi 60 bin tl doğum muayeneler istenilen tetkikler hepsi içerisinde