Rabia98 Kızlar bebeğim 4 günlük göğüs uclarım yara oldu ilk günden beri gümüş kapak kullanıyorum hiç kuru bırakmadım bepanthol krem de sürdüm bebeğim tam bosaltamadığı için ekstra sağıyorum da napıcam bilemiyorum siz neler yaptınız
MrsKiss Rabia98 Benim de yara olmuştu Garmastan krem ve evicap kapsül içindeki sıvıyı sıkıp karıştırıp sürdüm iki günde iyileşti yıkamaya da gerek kalmıyor tekrar emzirmek için
minikbebegim06 Rabia98 bebek memeyi tam değil ucundan tutuyorsa buda yara yapar emzirme pozisyonunu düzeltin
Bahar1205 https://ty.gl/z9n5wpkv9upo0 bu kremi de kullandim aksam sabaha hiç bisey kalmado çok güzel yumusatiyordu.
NuranAhmet Rabia98 her şeyi denedim asla geçmedi en son orijinal kantaron yağı kullandım anında etki etti
Bahar1205 Rabia98 eczanede bulamadım ben internetten almıştım. Siz yine de eczanelere de sorabilirsiniz belki orda vardır.
Busra_karsu Rabia98 göğüs koruyucu kalkan hayatımı kurtardıııı. 😍 anne sütünün yaraları iyileştirme özelliği vardır. Göğüs kalkanında biraz süt bırakıyorsun meme ucunu iyileştiriyor. Günlerce acı çektim 1 gün içinde iyileşmişti. 2. Ye hamileyim yine aynı yöntemi kullanacağım
DilekBodurr Rabia98 bebek emmeyi öğrendikçe düzeldi. Hiçbir şey sürmedim bu kez. 9 günlük olduk. Şu an acımıyor şükür
yysmnn Rabia98 benim bebeğimde 1.5 aylık bende çok çektim sağmak zorunda kalmıştım oda çok tetikleri lansinoh kremle sarı kantaron yağı sürdüm açık bıraktım emzirmediğim sürelerde tam geçmiyo ama işte azaltıyo zamanla geçiyo malesef