Melissayda @GirlandBoy_Mom sana hep denk geliyorum postalarda ilk bebişin kız demi benim öyle bu sefer oğluşlar olur belki rabbim sağlık versin önceliğimiz o insan yinede farkklı meyveden tatmak istiyor hayirla gelsinler haber verir misin bana öğrenince merak ettim seni 💕☺️
GirlandBoy_Mom Melissayda evet canım kız bide oğlum olsun istiyorum canım Allah’ım her iki duyguyu da tadmayı nasip etsin inşallah hepimize erkek düşkünü gibi görünmek istemem ama biraz heyacanlıyım 🥹herkes gibi 🩷yazarım canım mutlaka sen kaç haftalıksın
Melissayda @GirlandBoy_Mom amin canım inşallah hayırlısı neyse o olsun bende 12 haftalık oldum çarşamba gidicez ikili test için belki bir tahminde falan bulunur heyecanlıyım ☺️ sen kaç haftalıksın ne zaman gideceksin doktora
GirlandBoy_Mom Melissayda aynen öyle canım sağlıklı olsunda cinsiyet farketmez bende 8+5 im 😊25 inde gidicem bakalım
GirlandBoy_Mom Kubra0021 seninki kız gibi duruyor senin benim kızıma benziyor sanki 😂ultrason resmi var atıcam bekle😊
Kubra0021 GirlandBoy_Mom ay gerçekten benziyor vallahi Allah’ım bu sevinçli haberi alırsam İlk sana soyleyecem sozzz😭😭
GirlandBoy_Mom Kubra0021 evet canım benziyor yani hep derlerki erkek bebeğin elğ ayağı daha belirgin olurmuş doğrumu bilmiyorum ama benim kız cidden ufak tefekti 7 8 haftalardayken benzemiyordu tam bebeğe ve küçüktü