Kızlar yarın tam 30 Günlük olacak oğlum ilk başta sütüm azdi mama takviyesiyle başladık ama mama hep verdik daha yeni yeni sütüm daha iyi geliyor ama yine aman aman değil az yani şimdi benim oğlum mamaya çok alıştı ve sadece onunla doyuyor ve miktarı hep arttırmak istiyor resmen 60 cc veriyorum 2 3 saatte bir beslenme aralarında da emziriyorum gelse de gelmese de artık olduğu kadar ama yine de saati gelince o mamayi istiyor asla susmuyor ağlaması mama yiyince sakinlesip uyuyor şimdi Git gide aradaki saati kısaldı 1.5 saatte acikmaya başladı ve memede oyalayamiyorum uğraşıyorum geceleri sakinlessin diye şimdi 90 cc vermeye başladım ama çok mu olacak şimdi de böyle normal mj anlamadım hep yemek istiyor cis kaka sorunu yok gaz da çıkarıyor ama yine de akşamları falan Bi ikinma halleri var gaz çıkarsa da doktor da atak Haftası vs dedi normal dedi. Mama miktarı için yeniden görüşmedik henüz. En son kilo alımı normaldi geçen hafta. 90 için yine de sanki erken gibi geliyor ama 60 a da biz 2.haftada geçmiştik 30 ile durmuyordu beni 1 saatte emse en son mama yemeden sakinlesmiyor bide artık 3 4 saati bulsun istiyorum beslenme aralığı çok yiyor sanki emmeyi saymam da gerekirse