38+4 sabahına kadar her gün ağrı sancı gece uykusuzlukları derken sabah kalktım saat 9.10 du kayınvalidem aramış telefona uzanırken karnımdan pıt diye ses geldi ıslanacağımı anladım koştum tuvalete orda bi güzel suyum boşaldı kayınvalidemi aradım suyum geldi diye oda beni kahvaltıya çağıracakmış ben gelemem hâlâ su geliyor dedim duşa girdim hazırlandık 11 buçukta hastaneye vardım doktor baktı hiç suyum kalmamış sıfır açılma ve bebek uzakta dedi suni verip normal deneyelim dedi korkuyordum suniden sonra sezeryan olmaktan gözlerim dolu dolu oldu suni deneyelim dedim 12 yi geçerek başladılar vermeye hafif hafif nst de sancım çıkmıyordu nst sonucumu doktora götürmüşler doktorum da akşama kadar deneyelim sabah sezeryan yapalım diye düşünmüş sonra ben duramıyorum tuvalet ihtiyacım oldu girdim hemşire gelmiş çıktım ama büyük tuvaletim geliyor ıkınmak istiyorum sancılar geldikçe sonra tekrar girdim yine hemşire geldi 😄😄 kalktığımda kan gördüm söyledim kanama olmuş diye apar topar nişanıma bakmaya geldiler beni jet hızıyla doğum salonuna aldılar hemşireler sakın ıkınma doktoru bekle diyor nasıl ıkınmayım duramıyorum ki doktor şaşkınlıklar içerisinde doğurttu tabi o an çok zor Allah kimseyi o masada bırakmasın 13.07 doğum odasına alındım 13.15 oğlum kucağımdaydı suyum olmadığı için mi yoksa bebeğimde kordon dolalıydı o yüzden mi bilmiyorum ama karnımdan bastırdılar ilkine göre zor oldu kesi attı doktorum sanki biraz fazla gibi dikişlerim ama insan herşeyi unutuyor ilk kızımı da yarım saatlik sancıyla doğurmuştum bunda da öyle oldu çok şükür Rabbime hepinizin su gibi doğumu olsun