Ssnm10 Normal de yapılması gerekliydi doktor istenilen kriterlere uymadığı için yapamam dedi 10 gün sonraya randevu verdi sorun yoktur dimi gelişim açısından bebeğin aklıma takıldı
Asi_07 Ssnm10 Genelde 12 hafta ve sonrası uygun görülüyor ölçümleri daha kolay olduğu için bir dahaki kontrolünde yapılır mutlaka korkmanız gereken bir durum yok yani
sevaldqn1 Ssnm10 bana da 10 gün sonraya verdi daha çok küçük biraz daha duralım 10 gün sonra gel dedi ve çarşamba günü gideceğim inşallah ikili test için
canimyavrum_ Ssnm10 merhaba benimde bir hafta sonra gel demisti gitmistim cok sukur iyi 23.haftadayiz buyusun istemistir doktorunuz
mervedmrcn Ssnm10 12.haftadan sonra yapılıyor, bi de bazı doktorlar usg da bi problem görmediyse önermeyebiliyor detaylı usg yaptırıyor 22.haftada filan
Ssnm10 Nese21 çok saolun ya doktor tam açıklama yapmadı 11 haftalık 6 gün zaten bebek bir an hani endişelendim
ftmnrbst İstenilen kriter derken daha yeteri kadar olgunlaşmadan test yapmak istemediğinden demiştir bende 11 haftalık gittim doktor şuan yapmayalım erken dedi 13. Haftanın başında çağırdı test için canını sıkma
Nese21 Ssnm10 yok yok asla endişe etmeyin anlıyorum sizi insani hemen bir korku sarıyor anne olmak böyle birsey olsa gerek