Sendenbanakalan Slm arkadaşlar benim adet biteli 11 gün oluyor 2 gündür acayip kramplarım ve bel agrım oluyor adet agrısından hafif ..test filan yapmadım sizcede hamilelik olurmu bulantı vs yok ya erken yada başka bişey yardımcı olur musunuz?
zgeDenizKaramanAtmaca Sendenbanakalan yumurtlama ağrıısıdr. ben gebelikten önce 4 ay kadar çok çekt,m regl ağrısından fazla olurdu yumurtlama ağrısı
Sendenbanakalan zgeDenizKaramanAtmaca her aymı bu agrı oluyor ilk kez oluyor bnde o yüzden soruyorum bildiginiz adet sancısının hafifi
myangelson Sendenbanakalan sürebilir. Bir kaç kere başıma gelmişti benim de 2 gün kasik ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı goguslerde hassasiyet yaşamıştım hatta daha yeni adet oldum tekrar mi adet olacağım düzenim mi bozuldu demiştim. Ertesi gün birden kesildi bütün ağrılarım sonra baktım beyaz kremsi akıntı geliyor çatlama akıntısı dedim yumurtlamaymis demek ki zaten 14 gün sonra falan adet olmuştum
zgeDenizKaramanAtmaca Sendenbanakalan gebelikten önce 4 ay korunmadım korunmadığım süre boyunca 12 13 ve 14. günlerde hep oldu. ama korunurken her ay olmasada arada oluyordu o zamanda çok sancılı oluyordu