fdn25 27+4 haftalık hamileyim iki gündür karnımın altı taş gibi bugün acile gittim bişey olmadığını söylediler ama neden öyle oluyor benim gibi bunu yaşayan var mı?
Merve-metin fdn25 bebek kendini orada topluyordur yüksek ihtimalle benimde göbek deliğimin tam üstünde toplanıyor bazen midemin altında toplanıyor bazen ağrı yapıyor dürtünce kaçıyor 29 haftalığım
Aslaninannesi_ Bebek toplanıyor canım taş gibi oluyor bir yerde magnezyum eksikliği diyor doktor magnezyum kullanıyor musun ?
fdn25 Aslaninannesi_ evet bi kaç gün oldu kullanıyorum rahim ağzı uzunluğu falan ölçüldü ama korkuyorum taş gibi oluyor çoçuğum
DryStr @fdn25 merhaba o taş gibi plan şey bebiş kendini topluyor hatta ilerleyen haftalarda topladıkça altta baskı uyguluyor ağrı yapıyor😊 hareketleri düzenliyse bi sıkıntı yok zaten acilede gitmişsiniz endişelenmeyin
fdn25 DryStr hareketlerinde sıkıntı yok şükürler olsun ki dediğiniz gibi baskı oluyor sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum
fdn25 Merve-metin inşallah toplandığı içindir korkuyorum ama bişey olsa söylerdi doktor herhalde özelede devletede devlette acilede gittim
DryStr @fdn25 bu haftalarda ve sonraki haftalarda oluyor bende 30 haftalığım bende de aynı durum var bazen karnımın şekli bile değişiyor bu da çok acıtıyor canımı ama hafif dürtünce yada masaj yapar gibi olunca düzeliyor 😊
DryStr @fdn25 anladım yine takipte kalın baktınız içiniz rahat etmiyor kendi doktorunuzu bi arayın yâda muayene olmaya gittiğinizde sorun hem içinizde rahatlar
fdn25 DryStr sormuştum doktorum rahim ağzı uzunluğu ölçüyor doğum kanalı kapalı diye gösterdi kapalı olduğu sürece çok önemli değil dedi