gkklllpppp11 iyi akşamlar kizlar ben bugün Kayseri şehir hastanesinde doğum yaptım. 39+6 ile Sabah Saat 7de siddetli ağrı ile nisanim geldi fakat hastaneye gitmedim biraz sancı çekerim dedim ekstra aşırı bir ağrım olmadı akşama doğru tekrar biraz daha kanama gibi olunca saat 8de geldim 1parmak açıklik dediler ve nstye bağlandım daha sonra saat 10da tekrar nst artı serum verdiler ve ilgi alaka mükemmeldi. Karşıma çıkan tüm doktor ebe ve hemşireler gayet iyiydi Allah razı olsun daha sonra 10da nst ile serum gece 3.30 a kadar sürdü gayet mükemmeldi daha sonra arada gezdim dolandım sabaha kadar mükemmeldi herşey daha sonra acilmam 2cm olmuştu suni sancı bağlandı ve onunla birlikte süreç bir tık dahq hızlandı sürekli takip ettiler açıklık ağrı kasilma vs. İnanirmisiniz yanıma hasta yakınımi bile aldılar suni sancı ile kasılmam ağrım çok şiddetli hale geldi bağırma ıkınma karşısında gayet ilgililerdi ikindi ezanina kadar suyum,kanamam hatta tuvaletimi bile yaptım ama asla kötü bir muamele ile karşılaşmadım hastane hakkında en önemli şey bu muamele fakat karşıma çıkan herkes o kadar iyiydi ki Allah razı olsun doğumum 5dk sürdü ben ağladım onlar ağladı teşekkürler şehir hastanesi diyorum ve herkesin Allah yardımcısı olsun diyorum