Merbel Kızlar selamm 10 ay 24 günlük bi bebeğim var ve şuan 1.5 aylık hamileyim 2 çocukla hayat nasıl, nasıl yapıyorsunuz bana akıl verin korkularım var nasıl bakıcama dair.
Eymenkuzusu Merbel belki ilk cocugunz olacginda da nasl yapacm nasl bakacm diye endise duyuyordunz zaman oyle hizli ki bakin 1 yasina yaklaşmis bile. Rabbim kimseye tasiyamayacgindan fazla yuk vermezmis. Zorlu gunleriniz olacaktir ama geçecek bu seferde iyi ki aralarnda fazla bi yas farki olmamis dersinz. Rabbim kolaylik icinize ferahlik versin insallah 🥰
Pamuk623 Merbel Bende aynı durumdayım 18 aylık kızım var 14 haftalık hamileyim şimdiden çok yoruluyorum o zamanda kızım kendini toplar da ben de yeni doğana yetişebilir miyim iki çocukla nasıl oluyor diye merak ediyorum 🤦♀️
Merbel yeni_anne2 çok erken oldu hemde evet. Yalan söyleyemicem isteyerek olmadı o yüzden kendimi 2 çocuklu hayat nasıl olucak bilmiyorum çok korkutuyor beni
Rknyktlg Merbel aynıyız benim de kızım şuan 26 aylık hamilelik de 25 haftalık nasıl olacak beni neler bekliyor …. Çok korkularım var
yeni_anne2 Merbel zor olacak ama Rabbım yardımcınız olsun inşallah nasip kısmet Rabbım gelmesini ıstemıs demek ki hayırlısı olsun 😊🤲
Merbel Rknyktlg böyle bişeye sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama yanlız olmadığıma o kadar çok sevindim ki şuan inan. Beni daha iyi anlarsın o zaman
Merbel yeni_anne2 aminn öyle gerçekten bi yönden beraber büyicekler diye seviniyorum ama ben çok yıpranıcam düşünceler çok korkutuyor beni
Merbel Pamuk623 Rabbım hepimize kolaylık versin gerçekten belkide hep zor olanı düşündüğümüz için korkuyoruz bilmiyorum 🫣
Pamuk623 Merbel Amin 🤲 O kadar haklısın ki ilk bebeklerimizde malum bir şey bilemediğimiz için çok zorlandık ikincilere korku sebebimiz de bu olabiliyor RABBİM kolaylaştırsın 🤲
3bebelihunili Merbel benimde 3. Hamileliğim sürpriz oldu 🥲 ilk çocuğum 6 yaşında ikincisi 15 aylık ve ben 12 haftalık hamileyim, rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻