Esraabrklu 36 haftalık olduk Bebeğim hamileligimin başından şimdiye kadar çok hareketliydi.Ama dündendir hareketleri azaldı pek şiddetli değil.Yani hiç hareket etmiyor değil hareketleri var ama az .Bi sorun var mıdır sizce ??
Hilalakar Esraabrklu hareketleri varsa fazla endişe etme ama eğer bu durum devam ederse mutlaka görün doktora ihmal edilecek bişey değil ve hamileliğini tamamlamış sayılırsın
Elanur47 Esraabrklu doğum yaklaştıkça bebeğin yeri daralıyor normaldir ama hiç hareket etmiyorsa doktora bi görün 🤗
Minnosunannesi Esraabrklu bu hafta itibariyle amniyon sıvısı artmadığı için bebekte dilediği gibi hareket edemiyor çünkü yeri daralıyor. Bence endişe etme ağrın sancın lekelenme kanama gibi bişey olursa doktoruna muhakkak ulaşırsın
firdevs 19 haftalık hamileyim oğlum olacak ama hiç hareketlerini hissetmiyorum sizce neden olabilir ya korkuyorum artık 😨
mlssrn firdevs ben 24.haftada hissettim bence normaldir ya 19.haftada hissetmemek korkup kendini strese sokma🤗
Cancan firdevs normal canım ben 24. Haftada hissettim hareketleri hele de ilk Doğum olunca gayet normal
firdevs mlssrn ay bilmiyorum canım ya 16. Haftada hissettim diyen arkadaşım var bizimki tembel olacak galiba biraz 🤗
Elifece Bursali bende 33 haftalığım 3 gündür çok hareketsiz 😣 normalde Kahvaltıdan sonra yerinde durmazdı
Ervansal firdevs kasma kesinlikle kendini benim doktor ilk gebeliklerde 22 hatta 23-24 kadar hissedilebiliyo demisti eger gun icinde calisip hareket ediyosan hareketlerini algilaman dahada gecikebilir meraklanma 🙂
firdevs Ervansal o kadar geç olmaz inşallah canım ya zaten biran önce o küçük kıpırtıları hissetmek istiyorum 🤗🤗🤗
NALIN Sırf bu yüzden sabit 34 te kalasim var 😣 yeri daralıyor hareket kisitlaniyor al sana başlasin korkular valla insan ister istemez panik yapıyor 😣😣😣😣😣😣
Ervansal firdevs insallah nasip olur canim bende 17. Haftada hissetmeye basladim suan 19+4 uz bayagi hissettiriyo ama dinlersem 🙂 onun disinda yine hafif miniklerimiz 🙂
Esraabrklu Tşk ederim kızlar.Hareket ediyor ama fazla değil hani hiç hareket etmiyor değil yani.4 gün önce kontrolde durumu iyi bi sorun yok demişti doktor.sagolun.
firdevs Esraabrklu son haftalar da daha az hareket ediyor diye duymuştum ben de internette de araştırdım öyle yazıyor canım merak etme herşey yolundadır 🤗 bak 19 hafta olduk ben daha hiç hareketlerini hissetmedim 🙁
firdevs Ervansal ben bütün gün otursam da hissetmiyorum ya ne güzel o günleri görmeyi nasip etsin inşallah Allahım bana da 🤗
Sbl93anne 19+6 yim kızlar bu haftanın başından beri çok net hissediyorum artık ilk gebeliğim ama herkese göre değişebilirmiş endişe etmeyin 😊