Mrry bastan beri senle ayni gidiyoz zaten.cocuklar bile ayni oldu keske ikiside iyi huylu olsaydida yine ayni olsalardi 😏
Anliyorum seni Valla benimde bogazim dügüm düğüm oluyo bu evde.agliyorum bazen sinirimden.aglama diyolar olan sut de gidicek ama ne yapiyim kotu hissediyorum.
Annen biraz daha kalabilseydi keske hic segilse 40 i cikarsaydiniz.bazilarinin degisiyomus 40 dan sonra ama ben sanmiyorum bizimkini degisecegini aylarca surene denk geliriz biz.
Ne bilim habire sirtini sivazliyoz ama o dedigin ne demek bilmiyorum.zaten 3 gundur yapamiyo cocuk kaka ama oncesinde bi kac gun yesil yapti.habire alttan ustten gazda cikariyo cocuk ama yinede sanci cekiyo demek ki.karnida agriyo buyuk ihtimalle.hapsetti bu gun beni yatak odasina bisey yapamadim yine.aksam gidicem canta bile hazirlayamadim.
Sen daha bebeksin ya 5 dakka uyku senin neyine.yarim saat kesintisiz uyusa diye dua ediyorum.
Bir an once aylar gecsin istuyorum azcik bise anliycak kivama gelse susturulur belki.onu bekliyorum yani.
Tek basina cok zor olucak baskasi gelemez mi yanina. Ya da bi sure sen git gel yap.ben sutsuzluk ve mama yuzunden mecbur orda burdayim.