Busraaaakkk Canlarım gebelik düşünüyorum bunun için aile hekiminin bana yapabileceği şeyler nedir hangi testleri yapabilir ya da neler söyleyebilir fikriniz var mıdır
Mavili1480 Busraaaakkk Genel kan testi yapıyorlar folik asit veriyorlar başka bir şey yapmadılar bana
couleurcerise Busraaaakkk Genel kan testi değerlerine bakılır gebelik düşündüğünü söyle zaten o bilir hangi testleri isteyeceğini, bir de sma testini mutlaka yaptır eşinin kan vermesi gerekiyor kendi aile hekimine gidip.
Patito__ Busraaaakkk Kadin doguma git daha ii cnm Adetinin ikinci gunu git ona gore butun testleri yapiolr ve muayene ediyorlr Ona gore ilaclr verio Ama folik asit basla mtlaka
myavocado Busraaaakkk folik asit filan başlayabilir, vitamin değerlerinize bakıp takviye önerebilir. Hormon testi filan oluyor mu sağlık ocaklarında bilmiyorum ama onlar için kadın doğuma gidiliyor genelde.
Mavili1480 Busraaaakkk Evet ama folik asit kullanmadım kan tahlili de yaptırmadım ilk hamileliğimden önce kullanmıştım
Busraaaakkk couleurcerise aynen onu evlendiğimizde sağlık raporunda istemişlerdi taşıyıcı değilmiş eşim şükür