Sedakrt mucizemgelsin oğlumda hem saçlarım parladı hiç dökülmedi hemde cildim güzelleşmişti. Şimdi cinsiyetimiz kız saçlarım kupkuru cildim kuru pul pul dökülüyor ☺️ Sivilcem olmadı sadece şuan
poyrazmom_ mucizemgelsin erkek bebeğim yüzümde en başından beri lekeler sivilceler ağız çevremde yaralar var bence batıl inanç 😂
Almira_ mucizemgelsin bana daha güzel olduğumu bu yüzden erkek olduğunu söylediler ama kiz. Yani alakası yok. Göbeğimden belirtilerden vs herkes erkek diyor ama 32+6 yiz kesin kız kdkdkd ahah
isimsizdir mucizemgelsin tersine ben kızımda o kadr guzelleştim yuzum tertemiz leke sivilce birşey yok şuan erkek gebeliğim yüzüm berbat sivilce leke yani kendime bile bakmak istemiyorum aynada
Gamzecabuk mucizemgelsin bende tam tersi oldu canım. Tüp bebek tedavisi gördüm bu süreçte cildim sivilcelendi hatta yara gibi oldu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra cildim o kadar güzelleşti ki. Kızım olacak kişiye göre değişiyor sanırım bu durum
Gzmmy mucizemgelsin aynaya bakınca bu çirkinlik ne diyodum saçlarımı taramak bile istemiyodum ergen gibi sivilce çıkarıyorum ama oğlumun olacağını öğrendim😂