cauuv1 Aysenur_6101 bugün ovulasyonda koyuydu biliyosun atmıstım yapıyım dedim cıktı galiba kan vermeye geldm yoksa uyuyamam catlarım anca öyle emin olcam insallah bizimledir darısı seninde basına askım bu yolda berabet yürüüdğk❤️❤️❤️🥹😍
Aysenur_6101 Fatoss3- ay umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğiniz olur 😻güzel haberlerinizi bekliyorum
Aysenur_6101 cauuv1 yok en iyisini yaptııın kan vermekle 2. Çizgi vaaar aayyy çok sevindim ya amin kuzum olsun birimizden birinin oldu çok şükür 🙏🏻🌸🌸😻
cauuv1 Aysenur_6101 seninde olcak insallah askım inanıyorum ümidini kaybetme sakınn ben burdayım test yaptıkca haber ver banaa simdi bakalım önümde 10 kişi var sıra bekliyorum hastanedee
Mucizeem__ Aysenur_6101 son adet tarihiniz ne zaman benimde 13 olması gerekiyo ama insan hiç mi bişey hissetmez normalde regl gunlerime yakın vücudum benimle dalga geçer resmenn
cauuv1 Aysenur_6101 beklemicem yaaa üşendim bide aşırı kalabalık , sehir hastanesine geldm dönerim eve e nabıza düsmezse yarın uyanır uyanmaz gelir ögrenirim hastaneye🥹🥰 ama gece düsücek icime doguyoo
cauuv1 Aysenur_6101 pff canımsın sen ümitlendirdin beni hep zaten elim ayagım titriyo asırı duygusalım asırı
Aysenur_6101 Mucizeem__ sat 19 Kasımdı benim kuzum bende bel ağrısı kasık sancısı var ama büyük ihtimalle adet olacağım ben
cauuv1 Aysenur_6101 yaaa sırıtıyom hastanede herkes bana bakıyo mal mı bu kendine kendine gülüyo diye hahaha güldürme yiçem seni darısı sana insallah be❤️❤️❤️
Mucizeem__ Aysenur_6101 benimde 13 Kasım acaba gecikme olmuş mu olmuş ama inanmak istemiyorum umutusuzluk abidesi oldum son kaç aydır negatif negatif göre göre 🥲🥺
Aysenur_6101 cauuv1 hep insanlar mutluluktan güldüğümüzde baksın yaaa çok sağlıklı bir gebeliğin olur umarım 😻😻😀😀😀
Aysenur_6101 Mucizeem__ daha var 13 Kasım içini ferah tut zaten bir çok kişide gebelik belirtisi yaşamıyor çoğunda olmuyor öyle düşün
cauuv1 Aysenur_6101 aglıcam gözlerimi doldurdun sana kocaman sarılıyorum askım tesekkür ederim çook içten söylüyorum bu ay sanada insallah nasip olsun enn hayırlısından🥰🥰❤️❤️
Mucizeem__ Aysenur_6101 ama gecikme olmuş olmuyor mu kız 😂 dur şaşırtın beni tahmini bugün falan olması gerekmiyor mu ya 🤔😂😂😂
Aysenur_6101 cauuv1 bende sana kuzum benim Hiçbirşey yapmadım ki ben sen çok güçlüydün sadace çok mutlu oldum gerçekten çok içten söylüyorum Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin 😻🌸🥹
Aysenur_6101 Mucizeem__ yok kız benim döngüm 28 gün olduğu için bat 13 oluyor benim de kafam karıştı şuan 😀😀