Aysenur_6101 vilanelle ilk 5 dk içinde çıkan sonucu önemseyin diyorlar bazen testen teste değişiyor ama eğer testte yazan dk 5 dakikaysa büyük ihtimalle kuruma çizgisidir başka test var mı onu yapsanız
vilanelle Aysenur_6101 evet bana da kuruma gibi geliyor. 5.30da bi ovulasyon daha yapacağım dün yaptığım bayağı koyuydu. Adete yakın böyle koyu olmaması gerekiyor
Aysenur_6101 cauuv1 Umarım değişir değişir diyen de çok fazla ovulasyon yapıyor musunuz şuan adete yakın pik görünce gebelik olabilir diyorlar
cauuv1 Aysenur_6101 yaptım birazdan görsel atıcamm 6 aydır deniyoruz olmuyor cok yıprandım dün depresyondaydım resmen ümidim hiç kalmadı😒
Aysenur_6101 cauuv1 bende sıvıyı kestim 5 te yapacağım. Bizde 6-7 aydır deniyoruz ilk çocuk olacak eğer Rabbim nasip ederse ümidini kesme ya moral çok önemliymiş öyle diyorlar bende yapamıyorum ama işte
cauuv1 Aysenur_6101 benim bir oglum var bu ay 18 ayı doldurucak, şuan cok istiyoruz ikinciyi insallah ikimize hatta tüm isteyene nasip olsun kısa sürede🙏🏻🙏🏻 ben yaptım şimdi görsel atıyorum bakarmısın
Aysenur_6101 cauuv1 tabikide bakarım elimden geldiği kadar 🌸 Rabbim acısını hiç göstermesin amin kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aysenur_6101 cauuv1 sıvı alımını kesip tekrarlasanız daha iyi olur galiba çizgiye etkisi oluyormuş ve sanki pik olacak gibi duruyor sıvıya rağmen 😻
cauuv1 Aysenur_6101 yaaa bu bile ümitlendirdi😍😍 aksam sıvıyı kesip bidaha yapıyım🥰🥰 sende yapınca at etiketle benii. Su ve sigara içip yaptım hatta cok silik degil gibi evet banada öyle geldi