Kelebegimmm Merhaba hanımlar.ayağa kalktığımda regl ağrısı gibi oluyor.günlük hayata devam edersem sorun olurmu?mesela süpürge açsam,bir yerlere gitsem.yalnızca uzanınca geçiyor.o zamanda belim ağrıyor.böyle bişey yaşayanınız oldumu?doktora 2 gün sonra gidicem.evi pislik bastı ne yapacağımı bilmiyorum🤦🏻♀️Ağrı dışında başla bişey yok.haftamıda tam olarak bilmiyorum ya 6 yada 7 ola bilir
Aycann12 Kelebegimmm canım daha yenisin kendini zorlama uzan en azından doktora gidene kadar bu haftalarda hep düşük tehlikesi oluyo inşalah bişey olmaz ama sen yine uzan elinden geldiği kadar
Sevvaldal Kelebegimmm ağrınız oluyorsa iş yapmayın. Yatarak geçirin daha çok ve kısa zamanda doktor kontrolüne gidin. 5. ve 7. haftalarda kanamam oldu. Şu anda 8. haftadayım. İlk kanamadan beri dOktor tavsiyesi ile yatıyorum.
Kelebegimmm Aycann12 bende öyle düşünüyordum.bide benim kursum var yaklaşık 2-3 saat oturmak zorunda kalıyorum bilmiyorum ona dayana bilirmiyim.dayansam bile zararı olurmu
Aycann12 Kelebegimmm ya şuan tehliken geçsin bu haftalar kritik oluyo evde kirlensin napcaksın birini çağır yapsın çocuğun önemli