Derya7753 Annişler Bebek kamerası alıcam aranızda kullanıp memnun olan varmı? Ne kullanıyorsunuz tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. (Bebek arabası öneriside alınır)
minikbebegim06 Derya7753 ben temudan aldim 120 liraya annemlere de aldık hatta onlar kapıya kurdular bile görüntüsü falan çok net 😀
minikbebegim06 Derya7753 bebek arabası 4baby fabrika diye bir yer var instagramdan bakabilirsin ankaradaysan yenimahallede yerleri ben ordan travel sistem aldim 4750 tl ye
minikbebegim06 Derya7753 ben devamlı yaptığım için biseyler alırken eklemiştim en az 400 lira falan alışveriş yapmak gerekiyor doğru
minikbebegim06 Derya7753 trendyolda da sayfaları var su pahalı markalar varya onlarla birebir aynı valla bebek arabaları
minikbebegim06 Derya7753 en çok bin tl yapılabiliyor ürüne göre 500 falan vergisi oluyor ama ben mesela 4 kamera aldim 2 tane anneme 2 tane kendime yanina biseyler daha aldim Türkiyeden alacağım kameranın yarı fiyatı bile tutmamisti 😀
edaaay37 Kamera xiomi tercih ettik arabamizda sunny baby nova biz 7500 almıştık şuan trendyolda 5839 tl olmuş 😪