MorKelebek54 Kubra0021 valla bisi diyim mi burdan ve kidsten bi cok yakin oldugum var. Siz devam edin. Bak tekrar ediykrum hamilesiniz daha fazla diyaloga girip sizi strese felan sokmak istemiyorum. Uzatmayalim iyi gunler size
Kubra0021 MorKelebek54 canım ben senin sözlerinle strese girmem merak eyme senim gibileri taksaydim şuan farklı olurdum hiç takildigim bir tipten değilsin yani
Kubra0021 MorKelebek54 kadının seninle ne işi olabilir insanları kiskirtma senin gibiler yüzünden insanlarin başına çok şey geliyor çık git postumdan benim postumda olmandan rahatsız oluyorum grurun yokmu
MorKelebek54 Kubra0021 arkadasim sana guzel sekilde hamilesin uzatmayalim diyip uzattırmamanı sağlamaya calisiyorum. Ama sen israrla bana hakaret ediyosun. Ben senin gibi degilim uzatmicam.
MorKelebek54 Kubra0021 18 yasinda bi citirim 😂 bacim sanane benim yasimdan 😂 olgunluk yas ile ölçulmez haberin olsun😂
Kubra0021 MorKelebek54 bence sen dsha büyümemissin olgunda degilsin yani olgunlukla oluyor ama oda sizde yok malesef
MorKelebek54 Kubra0021 cinsiuet ayrimi yapana bak sen 😂 dilin acildi 😂 ay neyse ya cidden uzatmkcam kendi kendine kudur burda
Kubra0021 QueenMommy insanın icindeki kıskançlık bu kadar dile getirilmemeli kadın her lafinda belli ediyor çok asabi çok ortalığı karıştıran bir tip
Kubra0021 MorKelebek54 sana dilimi bı uzatirum kaçacak delik ararsın kaçamazsın grursuz postumda kalmaya dewam eden bir şahıs ya ilk defa gördüm boylesini
MorKelebek54 Kubra0021 😂😂 gel bide bunu forumdakilere soralim ne dersin 😂 beni taniyanlar cevabini versin sana
Kubra0021 MorKelebek54 seni takan kim kimsin sen tanımadığım boş yapan bir insan yani sanki anam.babamda onu takacam
MorKelebek54 Kubra0021 kimse dedigin bir oldugun tiki kankim mi 😂 valla simdiye kadar beni istemeyen kimse olmadi 😂 ha istemeyen olduysa da dogru sandigina yanlis dedigim icindir 😂
Kubra0021 MorKelebek54 senin sadece içinde kiskanliktan biriken kin var bak bu kulağına küpe olsun sen mutlu olmazsın hiç birzman bu beyin sende olduğu surece