Birbenbirbebek Kızlar regenesis max kullanan var mı ? 14. Haftadayım doktor Bunu kullanırsan başka ilaç takviye kullanma dedi ?
Aysgll1 Birbenbirbebek ben 2.trimesterdan beri kullanıyorum şu an 36+1 haftalığım, doktorum doğuma kadar kullanmamı söyledi içeriği baya zengin bir vitamin
Edakayhan Birbenbirbebek Banada ilk öğrendiğimden itibaren verdiler şuan 16 haftalik doğuma kadar kullanmami istedi doktorum ama benim çok ciddi kusmam oluyor omege3 lü multivitamin olduğu için bulantımi daha çok tetiklediğini fark ettik ara verdim şuan içmiyorum bana ağır geldi ama gerçekten faydalı ve içeriği zengin
Eylul41 Birbenbirbebek bende kullaniyorum ama sabah ilk kan ilaci içiyorum sonrasında multivitamin için renegesis birde akşam oceand3 damla d vitamini eksikligi icin. 3 nude kullaniyorum doguma kadar
Aysgll1 Birbenbirbebek evet eczaneden alıyorum biraz fiyatı yüksek, gün içinde daha dinç tuttuğunu fark ettim
slnalknt Ben de iki aydır kullanıyorum değerlerime olumlu etki etti gün içinde de daha enerjik hissediyorum devam edeceğim kullanmaya🤌🏻
Okuyanannem Benim doktorum da verdi hamileliğimin başından beri kullanıyorum doktorum emzirirken de kullanalım dedi devam edeceğim bende . Tüm değerlerim her zaman normal elhamdulillah
Edakayhan Birbenbirbebek gece uyumadan önce için ben en son öyle denedim gece bulantı ile uyandım sizde deneyin böyle bir durumu fark ederseniz doktorunuza danışırsınız
Birbenbirbebek Edakayhan hala gece ara ara bulantıya uyanıyorum bir de sabah daha cok arttırmaz umarım
Birbenbirbebek Eylul41 aaa ben normal de kan ilacı d3 ve decavit kullanıyordum doktorum regenesis başlayınca hepsini bırakıyoruz dedi
Eylul41 Birbenbirbebek kişiden kişiye degisiyordur. Benim demirim ve d vitaminim eksik tek regenesis desteklemiyor 🙂