leylos01 Allah yardımcınız olsun kendiliğinden gelir inşallah.Öncelikle herkeste aynı olacak değil herkesin acı eşiği farklıdır.12ye kadar çekilir gibiydi ben çok uzun nstde kaldım nedenini bilmiyorum cihaz arızalandı çekmemiş başka getirdiler falan yatarak karşilamak çok zorladı beni hareket halinde olmak pilateste olmak falan daha çekilir yapıyor o sıra eşim masaj yaptı daha rahatlattı geleceği an anlıyordum masaj yapıyordu eşim belime.Bir de kalp rahatsızlığım var nefes olayını pek başaramadım çok sıktı sancı sonlara doğru.Pazar gününe denk gelmişti doktorum ebelerle iletişimdeydi.Suni verileceğini ağrı kesici ile destekleyeceğini söyledi.2 gibi dayanamadığım yerde istedim ebeden ama ebe veremeyeceğini onun prenses doğum olduğunu söyledi.Sessiz bir kişiliğim var bir şey demedim doktorum öyle söyledi demek de aklıma gelmedi o an .Sonra doktorumla konuştu sanırım geldi kalçadan bir iğne yaptı ağrı kesici rahim yumuşatıcı dedi ama epidural gibi değildi sanırım bir şey bağlanmadı çünkü bir şey de takılı kalmadı.Sonra ağrıları hissetmedim ben uyumuşum dinlendim o sürede 3 buçuk gibi uyandım duşa gireyim diyordum hadi doğuma gidiyoruz dediler 🥹 Doğumhanedede eşimle beraber çömelme vs yaptık 4te çatala çıktım 10 dk sonra kızım kollarımdaydı.O an herşey unutuluyor sonra tüy gibi hafif oluyorsunuz.