GirlandBoy_Mom bengonca teşekkür ederim canım erkek diyosan öğrenince mutlaka senide etiklicem erkek dedin dimi🤭
bengonca GirlandBoy_Mom evet evet erkek. Desene sen benim gelinimsin ❤️🌸 Ardahan’ın balası gardaşıma selam söyle. 🥰🥰
bengonca Beyzaaldemir senin de çok nazlı bir kızın olacak canım bence 🌸❤️ tırnağı kırılsa yeri göğü inletecek 😂😂 ben çok seviyorum nazlı kızları. Kıymet biliyorlar. Biz seyit onbaşı olduk bize taç mı taktılar. Keşke azıcık nazlı olsaydım😢😅
Beyzaaldemir bengonca İnanılmaz şaşırdım genelde herkes erkek diyor Sizin de tahmininiz öyle olur diye düşündüm, benim de gönlümden geçen kız sizin de kız demenize çok sevindim çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin❤️
bengonca Beyzaaldemir rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım. Sağlıklı hayırlı evlat ne ise o olsun. Ben sadece bakınca hissimi söylüyorum. Gerçek doğru bilmem. Fal gibi anlaşılmasın rabbim kötüden gaipten bilgi verenden korusun. Benim ki sadece biraz tebessüm edelim diye🌸
Donaldvetomris Senonif kuzum belirti arama boş yere 19. Haftama giriyorum sıfır belirti ile devam ediyorum ay da bir doktora gitmesem hamile olduğumu anlamıyorum eşimde diyor 5 aylik oldu kızımız ama senin hamile olduğunu kimse anlayamıyor bile diye 😅
bengonca GirlandBoy_Mom oy hemşerim 🌸 bende tahtakıran’lıyım 😅 babamın soy ismi Akkaş. Ama onlar ufak aile tanımaz muhtemelen. Annem düz’lerden.
GirlandBoy_Mom bengonca düzleri duymuştum tanıdık geliyor ben diyarbakırlıyımda nüfusta Ardahan’lı gözüküyorum o zaman nikah işlemleri için muhtar bizi üstüne almıştı Ardahan’lı olarak kaldım 😁
bengonca GirlandBoy_Mom kütük mecburen eşin üstüne geçiyor. O da ne saçma bir uygulama. Benim niye kütüğüm Samsun oldu. Dünyada böyle bişe yok bi te bizim ülkemizde var 😂
GirlandBoy_Mom bengonca evlenınce üstüne mi geçmiş oluyorum bende sanıyorum ki ardahan’da muhtar beni üstüne aldı ozaman hanede göstermek için nikah işlemleri yaparken ordan kaldı sanıyorum 😂😂