Ayshaaa Kızlar dün gece erken gebelik testi yaptım bisey yoktu sabah kalktığımda böyle silik çizgi gördüm 
Sans_seninle Ayshaaa markası neydi eğer Artımed se inanma başka marka dene o yalancı pozitif çıkarıyor benden sana tafsiye başka testle erken gebelik testi dene
Denizlina09 merhaba benimde ilk yaptığımda 5dk da bişey çıkmamıştı ve sonra baktığımda bi zaman sonra silik şekilde vardı betam da 12,7 çıktı
CerenOz Denizlina09 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 Benimde innovita bu şekilde daha 3 gün var adetime kaset testte yaptım bıraktım ilk başta birşey yoktu sonradan birinci çıktı ama kuruma çizgisi sanırım ama bu hemen silik pembe çıkmıştı
Yaseminbasdag Kuruma cizgisi olması cok yüksek ihtimal, genelde direkt cıkıyor oldugunda sabah tekrar deneyin derim ben
Mihrimahbukre Sans_seninle bende yaptım iki tane test ikisi de çok silik pozitiftir adetime 3 gün var marma freely sizce nedir göğüslerim aşırı ağrıyo ve kasıklarım da
CerenOz Benimde innovita bu şekilde çıktı birkaç dakika içinde hafif pembe silik bir çizgi var kızlar sizce nedir ?