Esenn1 Gkhnm97 Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah canım çok kafana takma stres yapma akışına bırak adetin gecikirse zaten %90 hamilesin denektir
Gkhnm97 Esenn1 insallah canm takmiyorum sonra birden geliyo aklima takiyrm gecen ay ovulasyon falan denedim olmadi kismet bu ay bari olur insallah canm 😊
Mym Gkhnm97 İstersen test yap😊ben adetimi beklemeden yapmıştım ikinci çizgi silikte olsa görünüyordu😍
Mym Gkhnm97 Bilmiyorum canım ama ben bekleyemiyordum 4-5 gün kala yapmıştım çıkmıştı🤲 inşaAllah çıkar seninde🤗
Tgcdmr Gkhnm97 çok sık idrara çıkıyordum birde sürekli kasık ağrım oluyordu. Birde pembe kanama geldi benden yerleşme kanamasıymış. Ve aşırı uyku isteği vardı iş yerinde masamda uyuyordum 😂😅
Gkhnm97 Mym insallah canm bnde biraz daha bekliyim cok uzuluyrm yoksa ya dua et bana insallah mutlu haberlerle gelirim buraya😊
Tgcdmr Gkhnm97 4 haftalıktı hatta regl olacağım sanıyordum ama bekliyordum da hemen bir test aldım iş çıkışı çok sancılanmıştım yoksa ilaç içecektim iyi ki almışım 😌💙
Mym Gkhnm97 Amin inşaAllah canım dualarım seninle🤲Rabbim herkese nasip etsin🙏 daha doğurmadım ama onu taşımak en güzel duygu🤗İnşaAllah hayırlı haberlerini bekliyorum😘