esractn Gkhnm97 Göğüslerde hafif acı ve büyüme vardi, tuvalete sık gitmeye başlamıştım. Hamile olabilirim diye düşünmeye başlamıştım bu sebeplerden dolayı 👼🏻👼🏻
Askkokuluyavrum Gkhnm97 grip olmuşum gibi halsizlik vardı yzerimde eşim doktora götürdü doktor ilaç yazdı eczaneden ilacı alırken gebelik testi de aldim bekliyordum çünkü ilaçları kullanmam sakıncalı olur diye bakayim dedim 2 çizgi 2 gün sonra da kan testi ☺️
Aybke6 Geçikme olmuştu bide 1 hafta boyunca sürekli yorgunluk uyku hali oluyordu en son mide bulantısı baş dönmesi yaşadım test yaptım öğrendiğimde daha yeni hamile kalmışım
cavbella Gkhnm97 6 haftalikti ama ben suphenledikten bir hafta sonra test yapmıştım 3-4 haftalıkken baş donmelerim baslamisti
Nagihan1 Göğüslerim çok sızlıyordu ve çok sık wc ye gitmeye başlamıştım. Çalışıyordum sabah uyanıp işe gitmek çok zor gelmeye başlamıştı ve o zaman anlamıştım gün içinde hemen test yaptım pozitif😊
Marayyy Gkhnm97 canım gecen ay akıntım p kadar yoğundu ki ama adet oldum o akıntı üşütmekten enfeksiyondanda oluyo 10 günün var daha belki farklı belirtiler çıkar
Gkhnm97 esractn anladim canm bklm beklyrm bnde adetim gecerse test yapcam cokta umitlenmek istemiyrm😞