mlkkurt Çatlatma iğnesinin 14.günü evde test yaptım negatifti bugün 17.gün adet görmedim ama lekelendim 3gündür kahve rengi lekenmem var kan verdim bana dua edin umarım umduğuma nail olurum 🤲🏼
travmagul Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah en tez zamanda Rabbim tüm isteyenlere tüm bekleyenlere nasip etsin tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz 😊
mlkkurt travmagul yok sonucum negatif geldi hocam muayene sonrası femara verdi şimdi onu kullanacağım sonra tekrar kontrole gideceğim eşimden test istedi
mlkkurt ses3567 yok canım değilim sonucum negatif hocam muayene etti femara başladı eşimden test istedi haftaya tekrar kontrole gideceğim
mlkkurt Amin mart ayından beri uğraşıyorum pcos um var hiç gebe kalamadım 1,5yıldır evliyim sağlıklı bir şekilde kolaylıkla nasip olsun Rabbim cani gönülden isteyen herkese nasip etsin uğraştırmasın🤲🏼
travmagul mlkkurt Instagramda C-LİFE diye bir macun var bir bakmanı tavsiye ederim ilk önce Allah’ın sonrada onun sayesinde hamile kaldım ben içeriği tertemiz 🩵
mlkkurt travmagul çok iyi geldiğini söyledikleri bir çok şeyi denedim ama rabbim nasip etmedi nasipte olmayınca olmadı ama bakarım görmüş bile olabilirim
travmagul Berraeray1 erkekler içinde başka site var onun içeriğide temiz kullanıp memnun kalanlar varmış