GirlandBoy_Mom asyagizem12 normal canım bende 5+5 de gördüm keseyi 6+5 de kalp atışını duydum merak etme
1234zm asyagizem12 acaba son adet tarihiniz ne ve kese boyu kaç benimde son adete göre 6+5 te kese göründü 15 mm ama içi boş haftaya gel dedi
asyagizem12 GirlandBoy_Mom korkuyorum vallaha doktor erken geldi dedi 5+3 günlük uyumlu dedi keseyi zor gördu
pskdanisman1anne Benim de 5+3 de gözükmemişti. Şuan 8+4üz bugün randevuya gideceğim çok heyecanlıyım 🥹
asyagizem12 GirlandBoy_Mom inşallah doktor erken geldin dedi kese bile zor gördu 10 gün sonra tekrar görürüm bebeği inşallah
ibcmom Benim de 6 da kese göründü bebek görünmedi, 8 de alttan muayene ile kalp atısı dinledik. cok normal yani görünmemesi gerilme
ibcmom asyagizem12 benim haberim yoktu hamile olduğumdan düğün kına geziyodum fark etmemisim reglimin geciktiğini 😂 allahın izniyle sağ salim duyarsın kalbini de kucağına alırsın sağlıcakla
pskdanisman1anne asyagizem12 bugün 8+4üm bugün gideceğiz dua edin bana kızlar, boş gebelikse diye çok stresliyim 🥺