Leylalarr Benden nacizane tavsiye günlerinizi siz takip edin,testlernizi kendiniz yapın,bunları haber vermebiz süreci olumsuz etkiler,erkek cok afedersiniz ama zoraki bir sebep için orgazm olamaz.İstesede yanasamaz size..Kadın olarak o günler siz kendiniz değerlendireceksiniz,güzel kokun güzel giyinin enerjik olun vs.Yani aklına bunu bebek için yaptıgınızı getirtmeyin,Sonucta ınsanlar yıllarca korunuyor ve duEnlı cınsellık yasıyorlar,cınsellık sadece cocuk ıcın arac degil..Esınızle yaplasmanız sizi rahatlatmaz bence aksıne daha yorucu olur,Sahsen ben öyle yapıyorum.Ne gun yumurtladım ne gün test aldım ne gün kac test yaptıktan sonra pozıtıfe dondu bahaetmedım bıle.Bu yıl 2 kez gebe kaldım ıkısını de 8 haftalık kaybettım.Kayıptakı acısı uzuntuyu beraber yasadık bıttı,3. Denememızı tup bebek olarak degerlendırmek ıstedık,yurtdısında yasıyoruz ben onden tek basıma gittim 2 hafta bir basıma kaldım,hastaneye git gel ıgneler vs,aman tekım kocam yok diye aciz gibi hıssetmedım.Geldı sperm verdı ve beraber donduk,oradan da 4 embrıyomuzde genetıkten olumsuz geldi,biraz dınlenelım dedım ve 3 ay mola verdım.Ve bunların hepsı 10 ayda oldu.Kadınlara bira daha fazla sorumluluk tüklenmek dusuyor doga kanunu bu .Küçük bir tavsiyw