Mavili1480 GirlandBoy_Mom Doğdu canım hamile olduğumu öğrendim hep erkek olacak dedim erkek oldu 😂 hatta arkadşımda hamileydi ona normal doğum yapacağını benimde sezeryan yapacağımı söyledim mecburi sezeryan oldum hislerim kuvvetli 😂
GirlandBoy_Mom Kubra0021 kaç haftalık canım bide senin 2 oğlun var dı dimi analrsın benimkini bence az çok🤭
GirlandBoy_Mom Kubra0021 inşallah canım bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum Rabbim iki duyguyu da tadmayı nasip etsin inşallah🤲 benzetebildinmi peki
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Sosyal medya fenomenleri var bilirsin belki canım eda kök onun için kız hissediyordum bildim birde hilal sarısu var bir tane oğlu var ikinciye hamile onuda erkek hissettim onuda bildim 😂
Kubra0021 GirlandBoy_Mom ay inşallah yarabbim söz veriyorum güzel bir mevlüt okutacam Allah nasip ederse
GirlandBoy_Mom Kubra0021 erkek bebek kendini daha çabuk belli ediyomuş canım gelişimi açısından daha belirginmiş sencede öyle mi
GirlandBoy_Mom Mavili1480 tövbe yarab evet onları biliyorum canım benim için erkek diyosun dimi son kez soruyorum😂