Nuurr26 Kızlar burnumda uçuk çıktı gebeliğin ilk trimesterdayım ne kullanabilirim? Doğal yöntemler ne yapıyorsunuz?
gizemm0688 Nuurr26 doktorum vectavir kullanabılırsın demişti bana. Bu tarz enfeksiyonlar ilaçtan daha zararlı. Günde 1 defa yetiyor. Zaten 2 güne kurutur.
Enfal_06 Nuurr26 fucidin yazmıştı aile hekimi hamilelere sadece o yazılıyormus önceden 2 tane karıştırıp sürüyordum
12betul Nuurr26 benim normalde de sürekli uçuk çıkar . Geçen alt dudağım botoks denecek kadar şişti uçuktan 10 metre öteden gören şok oluyordu . Orası geçmeden sağ dudak kenarıma çeneme kadar attı . Bende sarımsağı kesip sulu yerini sürdüm 2 güne söndü
Nuurr26 Enfal_06 fucidin ama bakteriyel enfeksiyonda kullanılıyor. Uçuk genelde virüsten kaynaklı işe yarıyor mu ki
ceren-123 Nuurr26 dudağımın kenarında çıktı benimde dün doktorum uçuk kremi kullanabilirsin dedi de ben sarımsağı kesip üstünde beklettim biraz kabarcıklar söndü ama şiş hala
Paronayanne Nuurr26 ay lanet olasıca benim hem gözüm hemde dudağımdan çıktı. Ateşlenmiştim. Bolca sarmısak sürdüm dudağıma . Çok rahatlattı canım
Nuurr26 Paronayanne bende sarımsak denedim baya yaktı geçirmedi doktorum asiviral kullanabilirsin dedi mecbur sürdüm dayanamadım acısına. Teşekkür ederim