Kubra001111 Nessee34 😃😃😃ya bazılarının rüyası çıkıyor bazen de çıkmıyor kısmet işte 😃🥰sağlıkla gelsinler de
Donaldvetomris obli hareket hissediyormusunuz 🌸 ben pek bir şey anlamıyorum yarin 19. Hafta olacağız ama en başından beri kızım vücuduma çok çabuk adapte oldu belirtim de hiç olmadı 2 hafta sonra detayliya gireceğim merak içindeyim hareket hissetmediğim için 🤦♀️
senem-yabaci Kubra001111 ben de istemiyorum aslında ama doktor direkt 12sinde gel ikili test için dedi bir şey diyemedim. Annem de hastanede çalışıyor o da yaptıralım diyor eşim de yaptıralım diyor bilemedim. Çok önemli değil bence sadece risk oranına bakılıyor. Fetal daha mantıklı geliyor bana
Kubra001111 senem-yabaci devlet doktoru yaptıracaksan 2 hafta içinde gelmen gerekiyor dedi kendi doktoruma söyledim özelden ben ikili üçlü yaptırmak istemiyorum dedim yaptırmak zorunda değilsin üçlüyü ben önermiyorum dedi yanılma payı olabiliyor dedi ben sadece detaylı’ya gireceğim inşallah sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
Miniklerinannesiyim Kubra001111 amin inşallah darısı size olsun zaman cok hızlı geciyor bende başta son haftalarında olanların postlarını okurdum acaba o günleri görürmüyüm diye
obli Donaldvetomris evet hissediyorum 2 haftadır düzensiz şekilde ama dün baya hissettim artık büyüdüğü için muhtemelen🥰 ama korkmayın herkesin vücudu gebeliği farklı hissetmemeniz normal. Bizim de 18 aralıkta detaylımız çok heyecanlıyım.🥲
Donaldvetomris obli benim de 17 aralıkta detaylı inşallah hepimizin ki sağlıklı şekilde geçer gider kolay doğumlarımız olsun 💜💜