eliff4 Kızlar bebeğime oda yapmicam ama dolap almak istiyorum Bursa’da yaşıyorum mağazadan yada internetten 4-5 bin TL bandında dolap arıyorum acaba alan var mı tavsiye edebileceğiniz yer yada ? 🌸
Happy-melek1997 eliff4 Trendyol da meralia diye mi marka var ordan hem dolap hem şifonyer aldım fiyat olarak çok çok uygun güzelde geldi sağlamda geldi bak istersen
Bubu_ eliff4 ben ekstra şifonyer almasaydım daha dün gördüm a.101 katalogunda karıştırmıyorsam dolap vardı 5 bin falan oldukça yeterli görünüyordu onu alabilirdim bakın isterseniz
hamcokelek33 Reklam gibi olmasın 😂 ama yrendyolda bofigo diye bir satıcı var dolapları şahane ona bi bakın derim
eliff4 AnayimBenAna_ 2 kapaklıda çok küçük geldi 3 kapaklı çekmeceli askılı raflı olsun istiyorum bende
Happy-melek1997 eliff4 valla paketleme güzeldi gayet çizik ezik kırık gelmedi bi kapı Menteşeleri aşırı uğraştırdı eşimi malzemesi de parasına göre tabi bizim işimizi gördü güzel yani ben memnun kaldım iyisi tabi var oda parası yüksel bu bize yetti malzeme sunta zaten