Beysu Kızlar günaydın dün gecede beğri kanamam var doktora gittim yerleşme kanaması olduğunu söyledi beta yükseliyor dedi sizce normalmi adetimin gecikmesi 2 gün olmuştu
Berrakk39999 Beysu yerleşme kanaması kanama şeklinde olmaz diye biliyorum ben kimyasal gebelik olabilir mi
Mucizeebeybi Beysu progestan 50mg iğne yaptırın yada progestan depot doktorunuza deyin ben öyle kullanmıştım
Eda42_ Bence başka doktora gidin ilk zamanlarda kanamalar hafife alınmaz diye duydum kimyasal gebelik diye önemsemiyor ise bilemem ama en iyisi başka doktor
Beysu Mucizeebeybi Şimdi doktordan geldim kan verdim düşecekmi çıkacakmı diye kontrol edicek doktor şimdi gördüm yazdığınızı
gizzzy35 Beysu progestan fitil hatta kanama halinde günde 2 kere de ağızdan vermişti ilk hamileliğimde doktorum. Ama yani sıra düşük iğnesi de yapılmıştı size neden yapmadılar acaba ?
Beysu gizzzy35 Bilmiyorum dediğiniz gibi yapmadı sadece progestan 200mg hap verdi günde kaç kere kullanmam lazım
gizzzy35 Beysu Size kaç tane olarak yazdı ? Ben kanama halinde sabah aksam fitil artı olarak sabah aksam ağızdan kullanmıştım
Beysu gizzzy35 Betam dün 39 çıktı bugun 41 sağlıklı gebelik değilmiş kan gebeliği büyük ihtimal dedi zaten adet gibi kanamam oluyor şuan sonlanacak sanırım
gizzzy35 Beysu Üzülmeyin arkasından hemen oluyor bu tip durumlarda. Sağlıksız ise inanın sonlanması çok daha güzel ❤️