Pamuk Daisyy000 amin inşallah canım , diyen kişi halam değildi başka akrabam güya genetikten dolayı demişti .
Bunlar önemli değil Allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏
İki sene denedim olmayınca o psikolojiyi yaşayan bilir
Hiç sebep yok olmaması için elinden bir şey gelmiyor
Doktorlara gidip kapıda beklemek
Bi umut ummak falan zor süreçler
Gönlümü ferah tuttum dedim ki hep Rabbim verende sensin vermeyenden aciz olan benim istemekten dua etmekten başka hiçbir şey elimden gelmez sana sığındım
Ben inanıyorum ki inanarak yapılan dualar kabul buyurur Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🙏
Çünkü süreçleri biliyorum evladın verdiği mutluluğu evliliğin bi halkası gibi evlat evime neşe oldu yavrum
Şu var ki her şeye şükür ediyorum çocuğumun tüm gelişim alanlarında ve vücuduna baktığımda kusursuz işçiliği görüyorum
En yakın zamanda şu oldu bebeğimi ek gıdaya başladık
Kaşık tutmasını ne bilmez yeni başladım tadımlara elimden tutuyor kaşığı istiyor
Az bişe koydum kaşık ucuna verdim eline direkt ağzına götürdü elbette burnuna dudaklarına sürdü Rabbim ona o akılı vermiş nereye götüreceğini nasıl ilerlemesi gerektiğini biliyor sistematik olarak.
Ya çok zayıf kaldım inanç olarak farzlar yerine getiremiyorum ama bu gibi şeyleri izleyince dikkati o yöne verince şükredecek çok şey var elhamdüllah ☺️
Bu duygusal yazımdan dolayı kusura bakmayın içimden geldi deneyimimi paylaştım
Evladım ile bende öğreniyorum çoğu şeyi
Bir anne adayı okur dikkatini çekerse yazdığımı gözlemlesin ne demek istediğimi
Ne kadar mucizevi bir şey yaşadığımızı
Evet doğurduk ve çocuğumuz oldu tüm olay bu değil detayları muhteşem şey
Memeden belli derece süt geliyor ne soğuk ne sıcak inanamıyorum bu bile şükür etmeye sebep
Allah ince ince işlemiş bizi aklımızın yetmeyeceği şeyler var bunlardan örnek alıp ders çıkarmak lazım
İsyan edip neden değil, şükür edip bi bildiğin var denilmeli .
Bu hususta gönlünü saf tutan isyan etmeyen kıyaslama, kıskançlık ,fesatlık yapmayan herkes istediğine ulaşır buna kanaat getirdim. Rabbim evlatlarımızı korusun her daim inşallah çünkü ben anne olarak eksik kaldığımı düşünüyorum her detayı bu denli planlayamam Allah daima korusun inşallah.