ecoz Feykuz benim de son 39. Bugün aynı şekilde halsizlik, ağırlık var üzerimde. Canım bir şey yiyip içmek de istemiyor. Son günlere girdikçe böyle oluyor sanırım.
mervedmrcn Dimple7 sağlıklıysa bebiş hiç kafana takma bazı ultrason cihazları doğru sonuç vermiyor çünkü. Mesela benim olduğum şehirde devlet hastanesinin çoğu cihazı daha kapasiteli ben çok memnunum. Her hastaneninki bir olmuyor maalesef. Siz hangi şehirdesiniz?
Sen123 Son 78 gün gözüküyor uygulamada normal doğum istiyorum bakalım yoğun çalıştığım için hamilelikten bişey anlamı sadece burun tıkanıklığı var onun dışında herşey güzel 🥰
00Sevdanur 41Ecrn- Allah nasip ederse son 59 bugün hafif sancılarım var önceki günlere bakarak artık ağırlaştım sanırım haftaya hastane çantamı hazırlayacağım inşaallah başı ağrım oluyor bir iki gündür geceleri zaten hiç demiyorum uyuyamıyorum gece gündüz midem alev 🔥 alıyor 🫠
isiksinem45 @“41Ecrn-”#p34858123s Son 59 gün çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah
Zyd15 41Ecrn- 36. Haftadayım su günler aşırı agır ve yorgunum mide yanmasıda berbat Bi halde… 2. Dogumum olacak ama ilk oglumda son aylar ne rahatsam bunda okadar berbatım mide yanması hemoroid agrısı kabızlık ne ararsan var cok yoruluyorum yürüyemiyorum tabi bunda beni neyin beklediğini bilincede korku heyecan ve stres var arkamda Bi evladım olacak doguma giderken… 😪 Saglıkla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza arkadaslar🩵🩷
Aylamm Kimyateacher Aynen Kimyateacher Bende çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🥰
Firdooo409 Son 6 gün evet değişik ağrılarım var belimde kasıklarımda ağırlaştım ama bu güne kadar rahat bir hamilelik geçirdim. Bazen midem yanıyor ama hiç bulantım olmadı şimdiye kadar.
BG02_ 41Ecrn- 33+5 sancılar başladı suyum azalmış her an doğurabilirim. Kaburga ağrıları, doğum sancıları, nefes darlığı, endişe panik her şey bir arada
gizemm0688 41Ecrn- uygulamaya göre 53 gün fakat doktoruma göre 2 hafta bılemedin 3 hafta ancak dayanırsın diyor. 32+4 olduk. İnşallah durabildikleri kadar dururlar. Cok ağırlaştım ve her seye ağlıyorum. Hem psıkolojık hem de fiziksel olarak bıtık durumdayım.
Ask2108 Arzuyn benimde kontrolüme daha nerdeyse 2 hafta var ama bu uygulamada yazanlara bakarak normal diyorlar. 🤔
Arzuyn Ask2108 ilk dönem benim aşırı bulantım vardı benim bulantım gece başlıyor arkadaşım biraz korkutttu belki enfeksiyon olabilir normal de bulanmaması gerekiyor dedi gidip tahlil de vermedim açıkçası