Gamze1992 Durunun_kardesi Merhaba bende Cambridge’deyim benimde 2.gebeligim umarım sağlıkla alirsiniz bebeğinizi kucagınıza insallah annenizde kolaylıkla gelir♥️
sacmalamakizim 41Ecrn- Uygulamaya göre son 25 ama sezaryen olacağım 19 günümüz kaldı, ne halde olduğumu ne sen sor ne de ben söyleyim, 😂 tombik bir panda düşün aynı öyleyim. 😂
Dimple7 sacmalamakizim merhaba, yani 39+1de mi sezeryan olacaksiniz? O kadar beklemeye izin veriyorlar mi :)
mihraninannesi02 Son 80 gün 🥲 geceleri uyutmuyor sabahları uykum geliyor aşırı hareketli karnımda ilk gebeliğim bakalım biraz stres de var 🥲🌸
Akdere_44 41Ecrn- son 23 gün her şeyi son noktada yaşıyorum zor geçiyor ama buna şükür az kaldı sabırla bekliyorum
Gizem-1009 41Ecrn- mide yanmaları bel sırt bacak ağrıları uykusuzluk penguen yürüyüşü iyi gidiyoruz 🤣 46 günümüz kaldı 🩷🐣
Pinar06- 41Ecrn- 31+1 deyiz geceleri uyuyamıyorum tekmeler artık canımı yakıyor özellik mesane tekmeleri yiyorum saga sola çok dönemiyorum karnımda çok büyümedi
Gul_s28 41Ecrn- Son 68 gün 🥹 ilk aylar gibi yorgunlugum uyku halim tekrar basladi ne kadar uyusam surekli yorgunum 🥲 saglikla alalim miniklerimizi kucagimiza 🤲🏼❤️
Kimyateacher Aylamm Benimle aynı kalmış sizinde. Ben biraz erken gelmesini istiyorum yoruldum ve sabırsızlanıyorum 😂
Aylamm Kimyateacher Aynen Kimyateacher Bende çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🥰
12betul 41Ecrn- son 43 kaldı aslında beni aman aman zorlayan bi durumum yok şükür ama 2. Defa grip oldum atlatıyorum tam derken öksürüğe çeviriyor o olmasa mükemmel
CansuAbinik 41Ecrn- Uygulama 85 gün var diyor. Mecburi sezaryen olacağım için daha erken olacak ama onun dışında hem bedenen hem ruhen affedersin bok gibiyim🥹🥹
Seros3535 41Ecrn- İlk trimesterdeki gibi çok çabuk yoruluyorum ayakta durmakta yürümekte zorlanmaya başladım durmadan uyumak istiyorum sadece
Tosunglsh Son 88 gün kaldı benimden3 trmimestre yeni girdim ama gece çok dönüyorum uyanıyırum sabahları uyku hali canım hiçbişey yapmak istemiyor bu ara bendeki durum bu🥹
CaglaBaykus Ask2108 aynı hissediyorum zamanlarımızda hemen hemen aynı artık işe gelesim gelmiyor 4 Ocak izne çıkma günüm dört gözle bekliyorum 🥰
akkaya_1234 41Ecrn- bizde üçüncü trimestere yeni merhaba diyoruz 93 gün kalmış doğuma birkaç gecedir biraz zor geciyo mide reflü yanma iştahsızlık kemik ağrısı ama geçecek inşallah iyi olacaz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebislerimiz sağlıklı olsun hayırlı sağlıklı doğumlarımiz olsun amin
Fundaaaaa 41Ecrn- 18’ine gün aldık çok şükür nefes darlığı hareket kısıtlaması geldi bünyeme bacaklarımı zor kaldırıyorum bebek kanala indiği içinde bacaklarımı kapatamıyorum 😂 hayat çok zorlaştı
Mutluluukkk_ 41Ecrn- uygulayamaya göre 39 ama bende sancılar başladı iğneler vuruldu bebiş sabırsızlanıyor