Nazz7 33haftalık hamileyim ve bebeğim makat duruyor başına gelen ve dönen varsa kaçıncı haftasında döndü , extra bişey yaptınız mı benim doktorum masajla kafasını aşşağıya doğru yönlendir dedi
Esum48 Nazz7 benim doktorum da donmeis icin biseyler yapma ilerleyen haftalarda kordon dolanmasina sebeo olursun kendi donerse doner dedi. 38 de sezaryen oldum
ymelike35 Nazz7 bende 35 haftalığım ama hiçmi yer değiştirmesi hepp aynı yerde sol göğsümün altında kafası oturmak çok zor tam dikte duramıyorum bi türlü dönmedi doktorda alanı daralıyor suyun gayet iyi ama dönmez artık dedi sezeryan günü alıcaz bir kaç güne bakalım herkez için hayırlısı neyse o olsun 🩵
Nazz7 Figen1-2 Doğuma bikaç gün kala , doğumda dönenlerde varmış bakalım :) Benimki tam döndü diyorum yan durmuş oluyor geri yerine geliyor belimin o tarafa gidiyor geri geliyor sürekli geziniyor ama dönüp dolaşıp aynı yere geliyor
Figen1-2 Nazz7 İnşallah doğuma kadar döner bizimkiler de. Sağlıkla gelsin minikler. Dönerse normal doğum tercihim. Dönmezse de sağlık olsun yeterli 🌸