gizemyakup Kızlar 14 haftalık hamileyim son zamanlarda devamlı baş ağrım oluyor. Doktorunuzun önerdiği bi ağrı kesici var mı ??? 😣
Huriyeasel07 gizemyakup Benimde sürekli oluyordu canım o haftalarda parol ve minoset önerdi doktorum ama parol işe yaramadı bende oyüzden minoset içiyordum. Günde 3 taneye kadar izin verıyor doktorlar.
Ebr_3534 gizemyakup ah ah benimde derdim baş ağrısı hemde hunharca hatta şuanda çok şiddetli ağrıyor parol kullanılabiliyormuş ama ben yinede korktuğum için hiç bişey kullanmadım şuana kadar zaten benimde yeni başladı sayılır baş ağrılarım 🥴😕😕😔 14+3
GmysRmzn gizemyakup benimde o haftalarda baslamisti cnm hala ara ara agriyor. Rabbim herkese sifa versin 🙏🙏
renes Hamıellıkte parol ıcılebılırmıs doktorum bana ole dedı bende 14 haftayım suan arada kullanıyorum
gizemyakup Huriyeasel07 bi arkadaşım daha parolun pek faydası olmadığını söylemişti. Azıcık geçse bile kafi 😏
gizemyakup Ebr_3534 bende zarar verir diye çok dişimi sıktım ama artık çok zorlamaya başladı gerçekten neredeyse her gün 😔 geçmiş olsun sana da canımmm🙏🏼
Gulsah2310 gizemyakup bende aynı şekilde 14 haftalığım son 4 gündür her gün ağrım var 🥺 kullandığım vitamin hapının yan etkisi galiba