gulcyln https://mutluresim.com/images/2024/12/05/1i1iVMerhaba arkadaşlar kendim yaptım nasıl olmuş magneti kızımın ☺️
Guzelanne56 gulcyln ya şu el ıslerını güzel yapanlara hayranım masallah, ben o ismi yapıştırırken bıle yamuk yapıştırırım doğumuma az kaldı bıraz yaptırsam mı kararsız kaldım
gulcyln Rabiul int üzerinden kalıplara karar verdim ve baskı yaptırdım ardından hepsini 4 yaşındaki kızımla boyadık ☺️ şimdi de üstlerine figür ve isimleri yapıştırıyorum ☺️ aynı sekilde büyük boy kapı süsü de olacak
gulcyln Deryacula teşekkür ederim ilk defa yaptım ama ilerde kendime bir sayfa açıp satışını yapmayı düşünüyorm 😅
gulcyln Guzelanne56 ben okul öncesi öğretmeniyim elimiz bu tarz şeylere yatkın olmak zorunda ünideki hocalarımız sağolsun 😅 ama eminim siz de yaparsınız yamukta olsa kötü de dursa bebeğiniz için yaptınız gerisi hiç önemli değil bence ♥️
gulcyln Ecemom_ teşekkür ederim Instagram üzerinden baskı yapan bir yerle anlaştım 2 adet kapı süsü malzemeleri 50 adet magnet malzemeleri ve kart 1500 tuttu ☺️
Guzelanne56 gulcyln Allah güzel günlerde kullanmayı nasıp etsın, ılerıde kazanç saglayabılırsınız aslında çünkü gerçekten yatkınsınız❤️
Feyzanurguc gulcyln ayıp olmazsa baskı için anlaştığınız sitenin adını verebilirmisiniz doğumdan sonra mevlüt için yapmak istiyorum