Seymalar 68pembemavi01 Amazon’da düşüyor genelde. Ama bütün pazaryerlerine güncel olarak alacağım şeye sürekli bakıyorum gördüğüm en düşük fiyattan alıyorum. Biraz bakarak almak lazım.
Alone 68pembemavi01 e bacım sen yeni doğana ne diye 6-18 alırsın 🫣 bu arada bende n11 den 219 tl ye almışım indirime girdiğinde 0-6 ayı
68pembemavi01 Alone Elim de we baby 2 tane vardı onu emerse bu aldığımı da sonra emer dedim bu aldığımın da 0-6 ayı yoktu 6-18 ayı vardı indirimdeydi ve şekli hoşuma gitti pişman oldum da iş işten geçti.😀
68pembemavi01 1Demett Civile baktım uygulamasından 0-6 ayı yoktu Philips avent ultra soft’un Air’i var bide fark eder mi
1Demett 68pembemavi01 uygulamayi bilmiyorum da magazasindan almistim ben vardi her ay icin. ayrica bendeki soft degilde direkt ultra air yani farketmez aslinda hepsi guzel kaliteli bi marka zaten
1Demett 68pembemavi01 cok bi bilgim yok ama airle softla alakasi oldugunu sanmiyorum tutup tutmamasinin. genelde her modelini bebekler tutuyor philpsin
Betulerdem21 68pembemavi01 Air le soft arasında başlık farkı yok tutar. Soft olan daha hafif adı üstünde emmeyi kolaylaştırması için. Air de yanlarda hava kanalları daha geniş isimleri o yüzden öyle zaten başlık çift taraflı bebekler zorlanmasin diye
defnevedoruk 68pembemavi01 hepsiburadada 200e düşüyor indirimlerde☺️ geçen vardı cinsiyetimiz belli değil diye almadım
68pembemavi01 defnevedoruk Unixe(kıza da erkeğe de olanlar) olanları var onlardan alsaydınız keşke indirimdeyken☺️